Porsche Cayenne Muron de la MAFF Tuning

Ai nostri tuneri de la MAFF Tuning, lanseaza proiectul Muron, un pachet wide destinat modelului Porsche Cayenne. Body-ul este bazat pe componente din fibra de sticla in care se pot incorpora elemente din fibra de carbon. Si avem asa: o noua grila frontala cu lumini de zi LED integrate, un spoiler fata, capota cu prize de aer, praguri laterale, insertii din fibra de carbon pentru manerele portierelor si eleron de acoperis. carcasele oglinzilor retrovizoare sunt facute din fibra de carbon si au integrate semnalizatoare LED.

Jantele sunt din aliaj usor si pot fi alese in functie de fiecare preferinta in parte. Tot de catre client poate fi aleasa si culoarea exterioara, culoare ce va fi preparata in atelierul propriu, unde exista si un cuptor de vopsire.

Si interiorul poate fi personalizat de catre clienti impreuna cu cei de la MAFF. Alcantara este doar una din versiunile de piele disponibile, cusaturile executandu-se dupa preferinte. Gama de sisteme audio este destul de mare, aici amintind doar nume precum Alpine. Si in cazul sistemului multimedia, clientul poate alege locul unde se vor monta ecranele LCD.

Dar orice modificare exterioara ai aduce modelului, sub capota acesta ramane tot Porsche. Si pentru orice varianta de motorizare, MAFF poate aduce un plus de pana la 100 CP, unele trecand putin peste 700 CP si fara ca acest lucru sa scurteze durata de viata a propulsorului. Din acest motiv si suspensiile au fost modificate, acestea coborand cu pana la 80 mm, oferind astfel o mai buna manevrabilitate cat si un alt aspect.

Cei interesati pot cere mai multe informatii la info[at]maff.ro sau la telefoanele gasite aici.

Sursa: MAFF Tuning via WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

7 thoughts on “Porsche Cayenne Muron de la MAFF Tuning

  1. Of. Si le-am spus clar ca nu doresc sa imi fac publica viitoarea masina. Acum trebuie sa mai cumpar una :))

  2. la exterior e cel mai tare tuning pe care l am vazut vreodata…daca interiorul era mai modern…

  3. In seara asta am vazut 2 POrsche Cayenne de la Maff si un Ferrari 430(cred) in Bran, Brasov. SUPER!!!

  4. Si mie imi pare rau, dar nu am avut decat telefonul la mine si era pe la ora 19, asa ca nu ar fi iesit mare lucru, mai ales ca are o camera slabuta. Oricum, Cayenne-ul portocaliu iesea cel mai tare in evidenta…nici macar la Ferrari nu m-am uitat cu atata pofta.
    Le-am vazut si aseara (sambata), cand treceau catre Moeciu….simfonie, ce sa mai!!! Ma mir ca nu am auzit de ei pana acum.

Comments are closed.