Jeep Grand Cherokee SRT8 2012 – Schita oficiala

Baietii de la Jalopnik au reusit sa puna mana pe o schita cu viitorul Jeep Grand Cherpkee SRT8 2012. Nu se stiu inca foarte multe despre model, dar se pare ca va imparti destul de multe cu noul Grand Cherokee 2011 ce tocmai a fost lansat la Salonul Auto de la New York.

Daca e sa ne luam dupa schita, poate cele mai notabile modificari ar fi jantele masive, franele (cel mai probabil Brembo), bumper-ul fata cu prize mari de aer sau pragurile laterale. Intr-adevar, nu trebuie sa ne luam foarte mult dupa o schita, pentru ca se stie foarte bine, produsul final nu seamana niciodata perfect cu ce e in schite. Tot la noutati, am mai putea mentiona priza de pe capota, eleronul de acoperis si oglinzile retrovizoare.

Puterea ar putea veni de la un HEMI V8 de 6.4 litri ce dezvolta in jur de 505 CP si aproximativ 691 Nm, o imbunatatire considerabila fata de cei 420 CP si 569 Nm a lui HEMI 6.1 litri. Daca ar fi sa ne luam dupa performantele actualului SRT8 care ajunge la 100 km/h in mai putin de 5 secunde, oare la ce ne putem astepta de la noul motor?

Acelasi tip de propulsor mai este asteptat si pe noile modele Dodge Charger SRT8, Chrysler 300C SRT8, cat si pe Dodge Challenger SRT8 Facelift.

Sursa si Foto Jalopnik via Worldcarfans

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Jeep Grand Cherokee SRT8 2012 – Schita oficiala

Comments are closed.