Bugatti Type 57SC Atlantic, proprietatea lui Ralph Lauren, vine la Concorso d’Eleganza Villa d’Este

ralph_lauren_car_collection

Este cineva care nu-l cunoaste sau n-a auzit de marele designer Ralph Lauren? Dar pe langa moda, stiati ca ii plac si masinile? Si nu numai ca-i plac. Le si colectioneaza, in garajul sau, pe langa altele, facandu-si loc si modele ca Ferrari 250 GTO sau McLaren F1 GTR LM. In timp acesta a castigat cu masinile sale cateva premii la Pebble Beach Concours d’Elegance.

Anul acesta, va fi prezent la Concorso d’Eleganza Villa d’Este cu un model rar, un Bugatti Type 57SC Atlantic, mai rar chiar si decat modelul Bugatti Type 57S Atalante descopreit de curand intr-un garaj din Marea Britanie. De ce va spun asta? Pentru ca Type 57S a fost fabricat in 17 exemplare, pe cand 57SC Atlantic a fost fabricat doar in 3 exemplare.

Astfel modelul se intoarce in Europa pentru prima data dupa foarte mult timp, marcand oarecum si sarbatorirea celor 100 de ani de cand Ettore Bugatti a fondat compania.

Pe langa Bugatti, la marele eveniment sunt asteptate si cateva noi concept de la Bertone, Zagato si Morgan, dar si modele precum BMW Gina, Rinspeed i-Change, Aston Martin One-77, Infiniti Essence GT, sau Fisker Karma S. Evenimentul are loc in perioada 24-26 Aprilie la lacul Como, Italia.Mai jos gasiti si colectia lui Ralph Lauren.
(Thanks for the tip O)

Sursa

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Bugatti Type 57SC Atlantic, proprietatea lui Ralph Lauren, vine la Concorso d’Eleganza Villa d’Este

  1. mda !!!….ce poti sa spui !!!!

    era un film care l-am vazut mai demult …filmul era cu Mr. Bean. Filmul se chema O comedie dezastru (1997). Mr. Bean lucra la o galeria de arta si este trimis in State sa vorbeasca despre un tablou celebru….in fine filmul e comedie si sint tot felul de intamplari…ce vreau sa zic este ca la un moment dat…Bean nu stia sa zica nimic…deoarece a ramas mut de frumusetea tabloului respectiv….si discursul lui era ceva de genul…el cica era specialist…si incepe…Jobul meu…si misiunea mea…si profesia mea este sa ma uit la tablouri…si este cea mai tare meserie din lume….sa se uite la tablouri si sa nu zica nimic…
    —-
    cind vezi asemenea masina….ar fi bine sa nu zicem nimic…si pur si simplu sa te uiti la ea si sa o admiri…nici nu vad ce ai putea sa zici de rau de ea….este pur si simplu superba :)…
    deci mai bine nu mai zic nimic…si sa ne uitam la poze….:)…ultimele 3 sunt bestiale….!!!

Comments are closed.