Find Dodge Nitro – Concurs

In perioada 23.02.2009 orele 8.00 si 08.03.2009 orele 00.00, Mercedes-Benz Romania organizeaza un concurs, premiul fiind un frumos Dodge Nitro.

Ce trebuie sa faceti? Urmariti imaginile in care veti vedea o strada din Bucuresti pe care se afla SUV-ul. Totul este transmis prin live streaming, pe site-ul Damundodge.ro. In cazul in care recunoasteti strada, nu trebuie sa faceti altceva decat sa completati formularul pe care-l veti gasi pe site.

Ca sa mai taiem din concurenti si ca sa stiti ca aveti mai multe sanse, aflati ca la concurs nu pot participa angajatii Mercedes-Benz Romania si angajatii centrelor de vanzari si service Chrysler, Jeep, Dodge ai companiilor Open Public Service, Headvertising si Rock&Roll, precum si nici un membru al familiilor acestora. Castigatorul va fi anuntat prin tragere la sorti pe data de 9 Martie orele 12.00, totul fiind transmis live pe acelasi site.

So, dupa cum va spuneam, premiul este un Dodge Nitro de toata frumusetea, cu o valoare de 14.000 € cu tot cu TVA, asa ca nu mai stati.
Ati gasit strada?

PS: Dodge-ul din imagine, nu e cel oferit ca premiu si nici pe o strada din Bucuresti nu se afla. πŸ˜‰

Via Informatiiauto

Author: Sorin Grumazescu

4 thoughts on “Find Dodge Nitro – Concurs

  1. Strada se numeste Uranus….si este in spate la Piata Gh. Cosbuc inspre Parlament….cladirea din spate e chiar Piata Gh Cosbuc….dar cititi bine regulamentul…masina e rulata :))…deci e cam la mana a doua :))…nu puteau sa puna si ei o masina noua….!!!!si de asta valoreaza 14.000 de euro :))

  2. merci Silviu pt. raspuns….
    chiar daca e rulata, e f buna, nu m-ar deranja sa merg cu ea.

  3. Nici o problema cosmin…eu am fost plecat un pic si nu am putut raspunde…dar din ce am vazut azi …s-a dat premiul…bine macar ca ai putut participa…idee e sa participi…cine stie ce se poate intimpla…eu unul nu prea cred in concursuri de genul asta…nu am cistigat niciodata nimic…bine nici nu am jucat niciodata :):):)…dar cine stie…

    ca idee era totusi frumos sa fie noua…:)… si acuma dupa ce s-a terminat…sa zicem ca nu e buna…consuma mult…:)…ca vulpea cu strugurii…si e si alba…bine ca nu am cistigat :)…glumesc…

Comments are closed.