Kia Sorento SUV – Schite oficiale

Kia adauga inca doua imagini teaser langa cea lansata mai devreme luna aceasta, imagini cu noul SUV Sorento. Constructorul coreean spune ca noua generatie Sorento (denumita pentru moment XM), va fi lansata in Aprilie, cu o posibila premiera la Salonul Auto de la Seul.

Dupa cum va spuneam si prima data cand v-am vorbit despre acest model, va exista probabil posibilitatea ca doritorii sa opteze pentru adaugarea celui de al treilea rand de scaune, lucru ce va duce la cresterea numarului de pasageri la 7.

Noul Sorento va deveni primul vehicul Hyundai-Kia care va beneficia de un motor diesel R. Cu o capacitate de 2.2 litri si 4 cilindri, propulsorul va dezvolta 200 CP. Cuplat la o cutie automata in sase rapoarte, noul Sorento va avea un consum de 7.1 litri/100 km.

Kia nu se va opri aici, planuind sa satisfaca dorintele tuturor clientilor, prin introducerea unui motor de 2.4 litri pe benzina si a unuia 2.7 LPI (Liquified Petroleum Gas). Astfel, Kia se lauda (si nu degeaba) ca va avea primul vehicul care va folosi toate cele trei tipuri de combustibil.

Inca o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu