Bentley Continental Supersports a fost dezvaluit

Bentley a tras cortina de pe cel mai rapid model fabricat vreodata de ei. Continental Supersports reprezinta pentru moment, punctul culminant pentru Bentley in materie de performante si combina look-ul unui GT cu luxul pentru care compania este atat de cunoscuta. Numele “Supersports” este inspirat din originalul cu doua locuri 1925 de 3.0 litri.

Noul Bentley va folosi fie un motor pe benzina, fie unul E85 biocombustibil. Astfel motorul W12 twin-turbo de 6.0 litri, va fi capabil de 630 CP si 800 Nm, cu un timp de 3.9 secunde de la 0 la 100 km/h, in timp ce consumul se afla undeva in jurul a 16.3 litri/100 km.

Raportul AWD (all-wheel-drive) este de 40/60 procente, impartite intre puntea fata si cea spate. Tot ce tine de partea mecanica a fost revizuit, in timp ce exteriorul primeste doua noi nuante, priza dubla de aer pe capota pentru o “respiratie” cat mai buna a motorului, spoilere fata/spate restilizate si aerisiri mai mari pe bara fata.

Caracterul sportiv al noului Supersports mai este dat de jantele de aliaj de 20” in 10 spite ce folosesc pneuri Pirreli Ultra High Performance 275/35 ZR20. Franarea se face cu ajutorul unor discuri carbon ceramic mai mari, iar interiorul se evidentiaza prin elementele de fibra de carbon, scaunele sport imbracate cu Alcantara si un sistem audio optional Bentley cu 15 difuzoare.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Bentley Continental Supersports a fost dezvaluit

Comments are closed.