Mercedes-Benz CLS Grand Edition

Cu doua saptamani in urma va prezentam noul Mercedes-Benz CLS Grand Edition a carui imagine este Julia Stegner. De aceasta data cei de la Mercedes vin cu noi fotografii, dar din care a disparut fotomodelul.

CLS Grand Edition nu vine cu extrem de multe modificari, ci doar cu cateva optiuni exclusiviste menite sa diferentieze modelul de unul de serie. CLS vine cu un finisaj exterior platinum matt, finisaj rezistent la praf si zgarieturi. Cumparatorii mai pot opta si pentru alte patru culori: obsidian black, iridium silver, carneol red sau flint grey.

Tot la exterior CLS Grand Edition se mai evidentiaza si prin farurile Bi-xenon si carcasele blocurilor optice fumurii, jante AMG de 18 “ in 5 spite si pneuri de 245/40 R fata, 275/35 R spate si logo-uri Grand Edition aplicate pe partile laterale.

La interior modelul vine cu piele de culoare maron, dar care poate fi inlocuita si cu alte nuante (negru, culoarea nisipului, rosu mistic, porcelain).

Motorizarile vor fi in numar de patru, incluzand versiunea de baza V6 CLS280 ce dezvolta 292 CP. Mercedes-Benz CLS Grand Edition poate fi comandat incepand cu 2 Ianuarie 2009 la un pret ce porneste de la 67.295 euro TVA inclus, iar proprietarii vor intra in posesia lor in luna Martie a acestui an.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mercedes-Benz CLS Grand Edition

Comments are closed.