Promotie Dodge

Un concesionar britanic de automobile a gasit solutia de a iesi din criza si de a scapa de stocul de masini nevandute. La una cumparata concesionarul oferea una gratis.

Un alt concesionar a redus la jumate preturile masinilor Dodge Avenger dar nu a reusit sa le vanda. Se pare ca atunci cand s-a pus problema ca se da una “moaca” au sarit baietii la oferta. Nu mai conta ca in partea cealalta era aceeasi reducere, aici era oferta!. (una gratis!)

Modelul Dodge Avenger SXT 2,4i are scaune din piele, aer conditionat si se poate cumpara la pretul de 24.000 euro (20.000 lire). In prima zi a avut omul 22.000 de clienti.

Interesul a fost asa de mare incat site-ul a fost blocat. Si uite cum se poate bloca un site. Si se spunea ca reclama e sufletul comertului. Gresit. Cred ca trebuie schimbat si pus: Promotiile sunt sufletul comertului, chiar daca sunt la reducere.

Cand se aude cuvantul promotie….toata lumea sare…ce conteaza ca produsul care e pe raft are acelasi pret ca cel din promotie…ala de la promotie e mai bun si mai ieftin. Poate asa ar trebui sa faca si la noi cu stocurile de masini nevandute.

Author: Silviu