Editie Speciala Hyundai Genesis Prada Sedan

Coreenii fac tot ce le sta in putinta pentru a imbunatati modelele pe care le lanseaza si uneori le si reuseste. Uneori singuri, alteori in colaborare cu diferite firme de tuning sau cu alt gen de firme. Cu siguranta telefonul mobil LG Prada va este cunoscut. A venit momentul sa faceti cunostinta si cu Hyundai Genesis Prada.

Firma Coreeana a inceput o colaborare cu renumita casa italiana Prada, colaborare in care inginerii firmei si cu design-erii casei de moda lucreaza indeaproape pentru a imbunatati “brand appeal-ul” modelului.

Oficialii Hyundai au declarat ca vor exista 3 modele facute in colaborare cu Prada. Una din editiile limitate Hyundai Genesis Prada va fi lansat in 2009 la Salonul Auto de la Seul, dupa aceea, va fi expus la sediul Hyundai Motor Company in Seul, iar celelalte doua modele ramase vor fi scoase la licitatie la Prada Transformer, un centru ce va gazdui evenimente culturale, prezentari de moda, film si teatru in perioada Martie-Iulie 2009. Sumele obtinute vor fi donate in scop caritabil sub numele de Hyundai Motor Company – Prada Transformer.

“Ne-am creat un nume si acum ne concentram pe cresterea imaginii brand-ului. Suntem extrem de incantati ca unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de lux cum e Prada a acceptat sa lucreze cu noi si ca si-au focalizat intreaga energie creativa in produsele noastre.” a declarat James Choi, seful diviziei de vanzari Hyundai Motor

Sursa si imagine

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Editie Speciala Hyundai Genesis Prada Sedan

Comments are closed.