Hummer H3 va fi prezent la SEMA 2008

Cu toate ca Hummer H3 este considerat a fi o masina de oras, anul acesta la SEMA va fi prezent cu 3 variante modificate, gata oricand sa traverseze si desertul si savana, si taigaua si tot ce mai vreti voi. Astfel 2 modele H3 si unul H3T vor participa la SEMA, fiecare venind cu alte modificari.

Primul, H3 X Alpha Concept, este si cel mai dopat (daca putem spune asa) si are jante noi de 18”, anvelope All-Terrain de 35”, decoratiuni negru-chrome, extensii spoiler in culoarea caroseriei, iar la interior, pe langa multe alte modificari, modelul are un sistem multimedia si DVD.

Revista Four Wheeler a avut un cuvant de spus asupra celui de al doilea model H3, aducand cateva modificari asupra amortizoarelor, vine cu jante de 16”, pneuri BFG Mud-Terrain si evacuare MagnaFlow.

Impresionant este si ultimul model, H3T Weekend Warrior Concept, care pe langa upgrade-ul de 70 CP, are jante de 20”, pneuri speciale BFGoodrich Baja, suspensii modificate pentru teren extrem de accidentat Light Racing Jounce Shocks si frane DBA.

Inca doua imagini in continuare

Hummer H3 X Alpha Concept

Hummer H3 Four Wheeler

Author: Sorin Grumazescu