Chevrolet Camaro SS aproape gata

Chevrolet Camaro SS
Ieri cei de la General Motors au postat pe site-ul oficial date despre performantele noului Chevrolet Camaro 2010 SS (Super Sport). Si nu degeaba este un Super Sport daca ne uitam la ce e sub capota: un V8 de 6.2 litri, care va veni in doua variante, cutie automata si manuala, ambele in 6 trepte.

Diferentele ar fi ca daca optati pentru transmisia manuala, masina va avea un motor de 6.2 litri, V8 LS3 care poate dezvolta pana la 422 CP cu 553Nm. La cutia automata veti avea tot un motor de 6.2 litri, dar un V8 L99, care are pe langa standard-ul LS3, un sistem Active Fuel Management, ce poate face ca motorul sa mearga doar in 4 cilindri in conditii normale de condus, cum ar fi in oras, motorul ajungand doar la 400 CP si 535 Nm.

Astazi am aflat ca dealerii GM vor putea prelua comenzi de luna viitoare pentru Camaro si Camaro SS, asa ca doritorii ar trebui sa pregateasca banii, deoarece este o masina remarcabila. Productia va incepe in Februarie 2009 si prima masina va fi gata pentru livrare in Martie. Preturile pentru modelul Camaro vor incepe de la 20.000 $, iar pentru Camaro SS in jur de 30.000 $.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu