Sandero Stepway

Renault a prezentat vineri in Brazilia un nou model, Sandero Stepway. Masina nu are tractiune integrala, iar modelul este gandit exclusiv pentru nevoile pietelor sud-americane.

Stepway este disponibila cu motor pe bio-combustibil 1,6 litri 112 CP. Cei de la Renault au confirmat in iunie ca masina va avea si tractiune integrala si au mai spus ca cei care au vazut schite cu proiectul au ramas placut surprinsi de cum arata masina.

Despre pret deocamdata nimic, dar va fi mai ieftin cu cateva mii de euro fata de SUV-urile coreene.

Vedeti mai departe un clip de la lansare.

Sursa

Author: Silviu

3 thoughts on “Sandero Stepway

  1. Mai… urata nu este. Este ca… Sandero. Este o Dacia. Nu ai cum sa vezi designul celor de la Alfa Romeo si tehnologiile de la Toyota pe o masina Dacia, care se adreseaza din principiu unui target mai… sarac 😀

    Dar nici sa ajungi sa numesti chestia aia … ca fiind un SUV. mi se pare mult prea exagerat sa jignesti termenul de SUV in halu’ asta. In momentul in care nu ai nici macar 4×4 pe el, nu-l numesti SUV.. ci … “Dacia Sandero Inaltat , pentru a nu lovi bordurile in parcare”

    In fine, aici sunt mai multe imagini si wallpapers cu Sandero Stepway :

    http://www.my-image-host.com/users.php?act=gallery&gal=13

  2. @Cristina, cred ca ai gresit locul comentariului. Aici e Renault Sandero Stepway nu Dacia Sandero Stepway. Nu ca ar fi multe diferente intre ele. :))

  3. asa sint astia de la dacia …fac un model…dupa care il taie…si zic ca e papuc…si lungesc si zic ca e break…si il inalta si zic ca e de teren …:)

Comments are closed.