Top Gear Sezonul 11 Episodul 5

Top Gear

Inca o saptamana, inca un episod din emisiunea noastra preferata, Top Gear. Saptamana asta, showul a inceput unde a ramas la sfarsitul episodului trecut, adica la Nissan GT-R. De data asta, Jeremy a luat masina si-a dus-o pe circuit, acolo unde au disparut toate limitarile de viteza si traficul (foarte interesant e ca GPS-ul masinii detecteaza cand masina intra pe un circuit si dezactiveaza automat limitatorul de viteza). Asta i-a permis lui Jeremy sa duca masina la limita, si chiar pe el, pentru ca a trebuit sa incheie prematur drive testul, pentru ca a avut niste probleme cu gatul. Dar nu va zic mai multe, va las pe voi sa vedeti (click aici).

In continuare, Jeremy si James au ajuns la concluzia ca, zilele astea, nu gasesti un sedan cum trebuie la 25 de mii de lire, asa ca s-au hotarat, din banii lor, sa-si cumpere doua masini clasice si sa indeplineasca niste “challengeuri” cu ele. James si-a luat un Rolls Royce Corniche din 1972, iar Jeremy un Mercedes Benz 600 din 1963. Testele au fost foarte amuzante, ca de obicei, cei doi trebuind sa-l bata pe Stig la jaloane, sa impinga masinile un sfert de mila si sa gaseasca un loc de parcare in centrul Londrei. Click aici pentru video.

In ultima parte, baietii au inventat un sport nou, vanatoarea de masini. La propriu. Adica Jeremy, intr-un Daihatsu Terios a fost urmarit de Hammond calare, impreuna cu alti vanatori si cu o haita de caini de vanatoare. Daihatsu s-a descurcat destul de bine, dar totusi stateam si ma uitam, ca la ei pana si pasunile sunt drepte si iti permit sa mergi cu viteza.

Oricum, un episod foarte fain, ca de obicei, si am pus aici partea cu Nissan GT-R (condus de Jeremy si apoi de Stig).

Author: Vlad Balan

2 thoughts on “Top Gear Sezonul 11 Episodul 5

  1. o mica corectare daca se poate, cei doi chiar detineau masinile. Rollsul era a lui James si Benz-ul a lui Jeremy, nu le-au cumparat doar pentru emisiune ci chiar erau proprietate personala, recunosc Merc-ul lui Jeremy oriunde :D, masinile era cumparate cu mult inainte de emisiune.

Comments are closed.