Lightning GT, supercar electric de 700 CP

Lightning GT

Lightning GT este un supercar electric britanic, care are la baza un model existent, pe benzina, dar care a suferit modificari. Bateriile masinii impreuna cu motorul vor dezvolta echivalentul a 700 de cai putere. Din punct de vedere estetic grila frontala are aspect unic, la fel si farurile.

Lightning GT va avea un pret de pornire incepand de la 170.000 de euro, pret care, sincer sa fiu, mi se pare enorm de scump si nu cred ca va prinde la public chiar daca are asemenea carateristici. O asteptam totusi undeva la reducere.

Sursa: Wall-Street.ro.

Author: Silviu

12 thoughts on “Lightning GT, supercar electric de 700 CP

  1. Pentru ce specificatii are, 170 de mii de euro nu mi se pare asa mult. Gandeste-te ca, spre exemplu, Murcielago are mai putini cai putere si tot pe-acolo costa.

  2. Si la Murcielago se aude si fain motorul…si cind ambaleaza se aude urletul motorului…la asta cred ca se aude numai zgomotul de rulare.

  3. Oricum cine isi cumpara asa ceva il doare in cot de poluare si consum…cred ca nici nu stie unde e rezervorul…si nici nu stie sa se uite cit consuma.:)

  4. Salut baieti,

    sunt de acord cu Vlad…nu mai e treaba chiar asa..cine isi cumpara masina de acest fel sa nu se gandesca la poluare si consum.La consum s-ar putea spune ca nu se uita insa pe ecologie se pune mare pret in ultimul timp, mai ales pentru imagine.

  5. Corect…cineva va pierde si cine va cistiga in aceasta cursa ecologica vom vedea poate peste 10 ani…totusi zic ca masinile electrice nu vor prinde ….nu ai aceleasi senzatii ca intr-o masina cu turbocompresor…:)…sa ii auzi motorul cum se tureaza…sau poate vor face si la astea electrice…vor scoate un cd cu sunet specific si care va fi ascultat odata cu plecarea de pe loc 🙂

Comments are closed.