BMW X7

BMW X7

BMW va mai construi inca un SUV de lux.

Nici nu a aparut bine X6 si cei de la BMW s-au gandit sa il scoata pe X7.

BMW X7 va avea un motor pe benzina, unul diesel, dar cei de la BMW vor sa incerce si niste motoare pe baza de hidrogen si hibride. BMW X7 va primi un motor V12 de 6,0 l ce urmeaza sa debuteze o data cu noua serie 7.

Cam prea repede au scos X7, oare sint probleme cu X6, sau se gandesc sa il scoata pentru alt segment de piata?

Author: Silviu

6 thoughts on “BMW X7

  1. Din cate-am inteles, proiectul e in standby deocamdata, BMW asteptand sa vada cum evolueaza pretul petrolului. Asta in conditiile in care SUA ar fi principala piata pentru masina asta iar situatia acolo nu e prea roz.

  2. Oricum la noi in tara acuma motorina e mai scumpa ca benzina….deci mare afacere nu mai faci acuma daca iti iei diesel decit daca faci peste 15.000 km pe an.

  3. Din pacate proiectul este mort, nici o sansa sa apara, BMW are acoperita piata in acel sector si scopul lor nu este sa produca o masina de calibrul Mercedes GL.

  4. Oricum il au pe X6 care e nou nout. Si in timp pot sa ii faca facelift lui X6 si zic ca e proiectul de la X7. Vom vedea ce va apare. Concpetul oricum arata bine si e destul de agresiv.

  5. Daca ala din poza e X7 mie mi se pare k arata foarte mult cu noul X% cel putin din fata in orice caz au X1,X3,X5,X6 in categoria suv au destule deci chiar nu vad motivul pentru care ar vrea sa scoata X7 avand in vedere ca X6 nu a aparut de mult timp

Comments are closed.