SIAB 2007: Suzuki Swift Sport tuning

Suzuki Swift Sport

Mica, mica, da’ ridica…usile. Am ramas placut surprins sa vad la standul Suzuki masinuta din imagine. Este vorba despre o versiune modificata a lui Suzuki Swift Sport, masina care deja are de la noi mai multe bile albe pentru ca, desi aduce putin cu el, reuseste sa-i dea peste nas mult mai cunoscutului si “versatului” Mini Cooper, care, din punctul nostru de vedere este una dintre cele mai proaste investitii posibile.

Pachetul cuprinde spoilere fata si spate noi, praguri modificate si, cel mai evident, usile Lambo. Si, sincer, masinuta este chiar simpatica. Din ce am discutat cu reprezentatii Suzuki de la stand, masina costa undeva pe la 18.000 de Euro, cu toate taxele incluse (14.500 modelul Sport si inca aproximativ 3.500 de Euro pachetul de tuning). Inutil sa spunem ca banii astia nu cred ca ne ajung de un Mini, iar pozele vorbesc de la sine despre diferenta.

Ce ne-a placut: Cam totul. Suzuki Swift Sport, o masina ok, la un pret ok, iar pachetul de tuning arata extraordinar.

Ce nu ne-a placut: Ne mai gandim 😀

Suzuki Swift Sport Suzuki Swift Sport Suzuki Swift Sport Suzuki Swift Sport

Foto: Alex Mihaileanu

Author: Vlad Balan

6 thoughts on “SIAB 2007: Suzuki Swift Sport tuning

  1. am facut toate comparatziile posibile intre suzuki swift si aproape orice model de masina din clasa ei sau cu motoare de pana la 600 cm mai mari si cu pana la 47 de cp mai mult si am observat cam acelasi lucru,ca celelalte au in general consumul si mai mare si sunt si mult mai puturoase.sunt foarte foarte lente in acceleratzie.swiftul nu are nici o comparatzie cu nimeni la ce pretz are si ce se ofera la banii aia,celelalte cer prea mult si ofera prea putzin sau mai nimik.

Comments are closed.