SIAB 2007: Dacia Logan Pickup in premiera mondiala

Dacia Logan Pick-Up

Sincer, mă aşteptam la ceva mai mult de la standul Dacia la SIAB 2007, aşa că am fost puţin dezamăgit. Singurele lucruri notabile au fost un Logan MCV decapotat care ne arată cat loc au 7 inşi in el si Dacia Logan Pickup, care a fost prezentat în premieră mondială. Mi s-ar fi părut chiar aiurea ca Dacia să nu aducă ceva, în premieră mondială, la salonul “de casă” al mărcii. Deşi speram la ceva mai spectaculos, e bună si Dacia Logan Papuc.

Fiind o utilitară, probabil că pe multă lume interesează capacitatea de încărcare, aşa că Dacia poate “căra” pană la 800 kg, în benă, iar partea superioară a acesteia este protejată de un ornament din plastic, care rezistă la sarcini de până la 100 kg. Oblonul de închidere al benei, în poziţia rabatată, poate suporta pana la 400 kg. Planşeul benei, părţile sale laterale şi peretele de închidere a cabinei sunt realizate din tablă de oţel tratată împotriva coroziunii. În plus, un dispozitiv de evacuare a apei prin două conducte de scurgere vă ajută să nu vă treziţi cu bena plină de apa de ploaie.

Ca motorizari, pentru Logan Pick-Up, Dacia ofera un motor 1,6 litri, pe benzină, de 90 CP si o motorizare diesel 1,5 dCi, disponibilă în două nivele de putere : 50 Kw (70 CP) şi 63 Kw (85 CP). Toate aceste motorizări provin din gama Renault.

Ce ne-a placut: Interesanta ideea cu MCV-ul decapotat. Dacia Papuc are un urmas. Fetele frumoase de la standul Dacia.

Ce nu ne-a placut: Nimic spectaculos. Multe Loganuri la stand (ne-am saturat se la vedem pe strada, nu trebuia sa fie si acolo plin de ele)

Dacia Logan Pick-Up SIAB 2007 Dacia Logan Pick-Up SIAB 2007 Dacia Logan MCV SIAB 2007 Dacia Logan MCV SIAB 2007

Foto: Alex Mihaileanu

Author: Vlad Balan

1 thought on “SIAB 2007: Dacia Logan Pickup in premiera mondiala

Comments are closed.