Ford Mustang US Air Force Thunderbirds Edition 2014 a fost vandut pentru 398.000 dolari

ford_mustang_gt_us_air_force_thunderbirds_edition_2014_0

Va prezentam cu ceva vreme in urma noul Ford Mustang US Air Force Thunderbirds Edition 2014, model care urma sa fie scos la licitatie.

Ei bine, s-a intamplat la gala EAA Gathering of Eagles, iar pretul obtinut a fost de 398.000 de dolari. Este bazat pe Ford Mustang GT 2014, masinuta fiind creata pentru a sarbatori cea de a 60-a aniversare US Air Force Thunderbirds.

Unde se duc banii obtinuti? Vor fi folositi in cadrul programului EAA Young Eagles, care fiinteaza pe piata din 1992, si care in toti acesti ani a antrenat peste 1.6 milioane de tineri.

Pe scurt, un finisaj exterior rosu/alb/albastru, aceeasi schema fiind folosita pe avioanele Thunderbird F-16 Falcon, jantele masoara 22 inch, plafonul este unul transparent, suspensia este una nitel tunata, iar sistemul de franare este asigurat de catre Brembo.

In interior, destul de multe modificari, de la un nou instrumentar de bord, la scaune Recaro, la navigatie si pana la lampi care, atunci cand deschizi portierele, proiecteaza conturul unui avion.

Cine este cel care si-a dorit aceasta masina? Se numeste James Slattery si locuieste in San Diego, California.

Sursa WCF

Author: Sorin Grumazescu