Ford Mustang US Air Force Thunderbirds Edition 2014 – Cateva imagini si mici detalii

ford_mustang_gt_us_air_force_thunderbirds_edition_2014

Ce vedeti in imagini se numeste Ford Mustang US Air Force Thunderbirds Edition 2014, model care urmeaza sa fie scos la licitatie la evenimentul Experimental Aircraft Association (EAA) AirVenture pe data de 1 August.

Poate o sa va intrebati de ce a fost facut si de ce foloseste culorile de pe avioanele F-16 Falcons Thunderbirds… Raspunsul e simplu: pentru ca modelul a fost facut pentru a sarbatori cei 60 de ani de U.S. Air Force Thunderbirds. De aici acel rosu, acel alb si acel albastru pe care-l vedeti pe la exterior. Plus ca masina mai este echipata si cu un plafon panoramic, dar si cu jante de 22 inch.

Din interior nu prea avem imagini, ca n-au vrut sa ne arate, insa stim ca gasim scaune Recaro, un instrumentar de bord nou, navigatie si multe alte lucrusoare.

Cat priveste motorizarea, pot sa va spun doar ca avem instalat un supercharger Ford, acesta fiind ajutat de o ssupensie noua si de un sistem de franare pregatit de baietii de la Brembo.

Oricum, prea multe nu ar fi de spus… E Ford, e Mustang, are in denumire „US Air Force Thunderbirds”… Sigur nu e chiar o „tabla”… 🙂

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu