BMW 4-Series Coupe 2014 – Imagini, detalii si video

bmw_4_series_coupe_2014

Na ca a aparut si noul BMW Seria 4 Coupe 2014, model care primeste cateva modificari care nu ar fi de dat la o parte, mai ales daca facem referire la Seria 3 Coupe.

In principal, avem bare revizuite, prize de aer noi, iar daca ar fi sa-l comparam, asa cum spuneam, cu Seria 3 Coupe, Seria 4 este cu 26 mm mai lung, cu 43 mm mai lat si cu 16 mm mai jos decat 3-ul Coupe, ampatamentul fiind cu 50 mm mai lung, iar greutatea cu 45 kilograme mai mica decat a predecesorului.

Sigur ca avem si o versiune standard, insa avem si alte trei pachete diferite. Primul este Sport, cu diverse elemente de culoare neagra pentru exterior, cu o suspensie tunata si cu jante de 18 inch, urmeaza pachetul Luxury, cu elemente cromate, cu scaune imbracate in piele si cu cateva accente din lemn pentru interior. Nu in cele din urma, avem pachetul M Sport, cu un kit aerodinamic, cu jante de 18 inch, cu o suspensie sport si cu un sistem de franare de inalta performanta.

Trecem la ce ascunde capota. In primul rand avem doua motoare diferite. Primul este un entry-level 428i, cu un turbo de 2.0 litri in patru cilindri, care dezvolta 240 CP si 345 Nm, sprintul 0-100 km/h fiind facut in 5.7 secunde, iar viteza maxima fiind limitata electronic la 250 Nm.

Urmeaza 435i-ul, acesta beneficiind de un motor de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, care dezvolta 300 CP si 406 Nm. Pana la 100 km/h poate ajunge in 5.3 secunde daca foloseste o cutie manuala in sase rapoarte, viteza maxima fiind de 250 km/h, evident, limitata electronic.

Nu in cele din urma, va mai spun ca in cazul ambelor versiuni se va putea alege si sistemul all-wheel-drive, diferenta de pret nefiind prea mare.

Sursa WCF

Inca doua filmulete si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu