Mercedes-Benz GLA Concept a debutat la Shanghai

mercedes_benz_gla_concept_2013

Avem si noul concept de la Mercedes-Benz, mai exact Mercedes-Benz GLA Concept, model care a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai.

Si ca sa fie clar pentru toata lumea, noul GLA se va bate (pe piata) cu BMW X1, iar versiunea de productie o sa fie prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt de anul acesta, urmand ca in showroom-uri sa ajunga incepand de anul viitor.

Baza noului Mercedes GLA este, oarecum, A-Class, masina masurand 4.380 mm lungime, 1.970 mm latime si 1.570 mm inaltime, ampatamentul fiind de 2.690 milimetri. Sigur ca avem si chestiute care-l scot in evidenta, intre acestea aflandu-se barele de acoperis (cu tot cu luminile din dotare), aripi nitel „latite”, barele fata/spate modificate, jantele cu un design extrem de interesant, luminile spate care-ti dau senzatia ca portbagajul nu poate fi deschis. Sigur, multe dintre acestea nu vor fi gasite pe versiunea de productie. Dar le avem?! Le avem… 🙂

Tot de la A vine si unul dintre motoare (cel putin), acesta fiind un turbocharged de 2.0 litri in patru cilindri, motor care dezvolta 211 CP si care este cuplat la o cutie 7G-DCT in sapte rapoarte si la un sistem 4MATIC all-wheel-drive.

Ce-o sa fie pana la urma, vedem… 🙂

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu