Eleanor se vinde…

ford_mustang_gt_500_1967_eleanor

Stiti cine este Eleanor? Sunt convins ca da… Sau cei mai multi dintre voi… Iar pentru cei care nu stiu, Gone in 60 seconds va spune ceva? 🙂

Ei bine, daca da, Eleanor, Ford-ul Mustang GT500 1967, cel care a fost „actorul” principal in filmul Gone in 60 seconds, o sa fie scos la licitatie in luna Mai, la Indianapolis.

Poate multi dintre voi nu stiu povestea, dar v-o spun eu. Atunci cand a fost facut filmul, totalul masinilor folosite a fost de 11. Insa, din toate acestea, doar 3 si functionau, in timp ce doua au fost complet distruse in timpul filmarilor. Si da, niciuna din ele nu erau „originale”.

Masinile au fost facute de catre Cinema Vehicle Service in colaborare cu baietii de la Chip Foose. Si beneficiau de o capota si un portbagaj special facute pentru acest film, lumini fata montate median, aripi modificate, dar si de un V8 de 5.7 litri care dezvolta 400 CP.

Iar cel care-si va permite aceasta masina, alaturi de tot ce v-am spus, o sa primeasca si un certificat de autenticitate si o placuta care atesta ca a dat banii pe Eleanor. 🙂

Pretul de pornire? Nu se stie… Insa se asteapta ca suma finala sa depaseasca 100.000 de dolari.

Sursa WCF si MustangsDaily

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu