Buick Regal Facelift 2014 si-a facut aparitia

buick_regal_gs_2014

Iacata si noul Buick Regal Facelift 2014, model prezent la Salonul Auto de la New York, model care va ajunge pe piata incepand cu aceasta toamna.

Asa cum zice si compania, este nitel mai sportiv si mai „inteligent”, cu un design putin schimbat, care aduce bare modificate, blocuri optice LED, o capota ventilata, lumini spate restilizate si diverse elemente cromate. In interior, un volan nou, instrumente de bord modificate si un sistem infotainment IntelliLink.

La partea de tehnologie, asemanator lui Buick LaCrosse 2014, avem Rear Cross Traffic Alert, Lane Change Alert, Side Blind Zone Alert, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert si Collision Mitigation Braking.

Avem si doua motoare disponibile: un entry-level echipat cu un 2.4 litri in patru cilindri, care dezvolta 182 CP si 232 Nm, acesta fiind ajutat si de un motor electric care mai aduce in „herghelie” inca 15 cai, dar si un plus de 107 Nm la cuplu, iar cel de al doilea este un 2.0 litri in patru cilindri, care dezvolta 259 CP si 400 Nm, toate versiunile fiind disponibile si cu un sistem AWD la care se adauga un diferential cu alunecare limitata.

Preturile, evident, cat mai aproape de data lansarii…

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu