Cadillac CTS 2014 – Imagini si detalii

cadillac_cts_2014

Nu stiu voua, dar mie mi-a placut Cadillac-ul intotdeauna. Si nu face exceptie nici noul Cadillac CTS 2014.

Compania spune ca l-au facut „pentru a concura cu cei mai buni din lume”, si le cam dau dreptate. Ce aduc nou? O grila mai mare, blocuri optice fata care au suferit oarece modificari, lumini de zi LED, jante de 17, 18 sau 19 inch, o evacuare cu conducte trapezoidale si o capota noua.

Materialele pentru interior au fost inlocuite, sistemul audio este unul Bose cu 11 difuzoare, sistemul infotainment a fost schimbat cu unul „mai bun”, plus ca au mai fost adaugate elemente din lemn, fibra de carbon si aluminiu. Daca va e cald, scaunele va „racoresc”, iar daca va e frig, evident, avem montata in ele si un sistem de incalzire. Si ca sa nu va complicati cu privitul in indicatoarele de bord atunci cand nu stiti pe la ce viteza ati ajuns, va sta la dispozitie sistemul heads-up display. 🙂

Trei motoare vor fi disponibile. Un 2.0 in patru cilindri, care dezvolta 272 CP si 400 Nm, un V6 de 3.6 litri aspirat natural (cu 321 CP si 373 Nm), dar si un V6 turbo cu 420 CP si un cuplu de 583 CP. Iar transmisiile folosite sunt fie in sase, fie in 8 rapoarte, automate, cu un sistem RWD in standard si cu unul AWD optional.

Tehnologia nu a fost uitata, si avem Automatic Parking Assist (ala de face singur parcarea laterala), Automatic Braking (stiti voi… franeaza automat atunci cand e cazul), Full Speed Range Adaptive Cruise Control, Panic Brake Assist, Forward Collision Alert, Automatic Collision Preparation si Rear Cross Traffic Alert.

Iar pentru cei mai „sportivi”, avem si versiunea VSport, cea cu un motor V6 twin-turbo, cu o directie imbunatatita, cu un sistem de franare de la Brembo, cu jante de 18 inch incaltate cu anvelope Pirelli si cu un diferential cu alunecare limitata.

Si daca va interesa cand iese de pe poarta fabricii, iata: undeva in toamna, preturile urmand a fi dezvaluite cat mai aproape de data lansarii.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu