Buick LaCrosse facelift 2014 – Imagini si mici detalii

buick_lacrosse_2014

Buick LaCrosse Facelift 2014 este prezent la Salonul Auto de la New York, modelul urmand a fi gasit la dealeri incepand cu aceasta vara. Inca nu se stiu preturile, da’ pentru cei interesati, cica vor fi dezvaluite cat mai aproape de data lansarii.

Ce avem? Pai avem un „sedan de lux” (asa-l descrie compania), cu bare modificate, cu o grila revizuita, cu blocuri optice cu lumina LED, cu lumini spate noi si cu diverse elemente cromate. Mai avem un interior in care gasim noi instrumente de bord, o consola centrala putin modificata, un nou sistem infotainment IntelliLink, scaune imbunatatite imbracate in piele, un schimbator care si-a schimbat pozitia si ceva elemente din lemn.

Sub capota „se ascunde” un entry-level de 2.4 litri in patru cilindri, care dezvolta 182 CP si 233 Nm, care lucreaza impreuna cu un electric care mai aduce un plus de 15 CP si 107 Nm. Insa trebuie sa stiti ca se poate opta si pentru un V6 de 3.6 litri, cu 304 CP si 358 Nm, ambele motorizari fiind cuplate la o cutie automata in sase rapoarte, sistemul all-wheel-drive fiind optional.

Cat priveste sistemele de siguranta, cei care se vor bucura de acest model vor avea la dispozitie sisteme de genul Side Blind Zone Alert, Lane Change Alert, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert, Rear Cross Traffic Alert si Automatic Collision Preparation, dar si binecunoscutul Adaptive Cruise Control.

Sursa WCF

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu