Toyota GT86 Cup Edition – Imagini si detalii

toyota_gt86_cup_edition

Toyota nu sta degeaba… Chiar daca nu lanseaza prea multe modele noi, asta nu inseamna ca „dorm”… Si uite asa, si-a facut aparitia noul Toyota GT86 Cup Edition, o editie speciala care va fi fabricata in doar 86 de unitati.

Pretul nu creste foarte mult… Doar cu 2.860 euro, plus ca vine la pachet cu doua bilete VIP pentru Nurburgring. Ce aduce in banii astia? Jante OZ de 18 inch, anvelope Pirelli P Zero Corsa GT, un amestec de culori pentru finisajul exterior (White Pearl, Racing Red si Furious Black Mica), acestea „imbracand” capota, acoperisul, carcasele oglinzilor retrovizoare si eleronul spate.

Inainte de a va spune ce gasim si la interior, trebuie sa mai stiti ca sub capota sta un propulsor boxer de 2.0 litri, care dezvolta 200 CP, destul cat jucaria celor de la Toyota sa-si faca bine treaba.

Lainterior o sa gasiti un volan sport imbracat in Alcantara, o tapiterie cu cusaturi contrastante (lucru care se vede pe volan, scaune, maneta franei de mana si maneta schimbatorului de viteze), dar si logo-ul Cup Edition si placutele pe care este trecut numarul de serie al fiecarei masini.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Toyota GT86 Cup Edition – Imagini si detalii

Comments are closed.