Jeep prezinta sase noi concepte

jeep_wrangler_mopar_recon

Jeep a adus la Moab Easter Jeep Safari nu mai putin de sase noi concepte. Nu stiu voua, dar mie mi-a placut intotdeauna ce au facut cei de la Jeep. Si nici de aceasta data nu m-au dezamagit.

Bun! Hai sa vedem despre ce e vorba. Mai exact, din toate cele sase modele, 5 sunt Wrangler si numai unul este Grand Cherokee. Si avem asa: Jeep Grand Cherokee Trailhawk Diesel Concept, Jeep Wrangler Mopar Recon, Jeep Wrangler Stitch, Jeep Wrangler Sand Trooper II from Mopar, Jeep Wrangler Flattop, Jeep Wrangler Slim.

Pe scurt despre fiecare si incepem cu Jeep Grand Cherokee Trailhawk Diesel Concept. Avem un finisaj exterior orange, cu jante Wrangler Rubicon de 17 inch incaltate cu anvelope off-road Mickey Thompson, aripi modificate, o parte frontala redesenata si diverse elemente SRT, aici amintind doar capota.

Jeep Wrangler Mopar Recon primeste un HEMI V8 de 6.4 litri, care dezvolta 470 CP si care este cuplat la o cutie automata in 5 rapoarte. Alaturi de acestea, mai beneficiaza de roti cu un diametru de 39 inch, evident anvelopele fiind off-road. Mai avem bare modificate, blocuri optice LED, covorase noi si scaune special facute si imbracate intr-un material de culoare Navy.

Jeep Wrangler Stitch este bazat pe Wrangler-ul Rubicon 2013 si este un concept care „a mers la sala”, in urma acestui tratament „slabind” pana la 1.361 kilograme. De unde a pierdut in greutate? De la frame, de la diversele elemente folosite la caroserie si interior, aici amintind doar capota facuta din fibra de carbon. Mai sunt prezente scaune frontale imprumutate de la Viper SRT 2013, anvelope Mickey Thompson si jantele de 17 inch.

Jeep Wrangler Sand Trooper II from Mopar este, dupa cum si numele o spune, o combinatie Mopar si Jeep, cei 375 CP fiind dati de catre HEMI-ul V8 de 5.7 litri, care sunt ajutati de catre o transmisie automata in 5 rapoarte, dar si de niste roti cu un diametru de 40 inch. In rest, LED-uri pentru blocurile optice si o garda la sol destul de marisoara, garda data tocmai de catre jantele si anvelopele despre care va spuneam mai devreme.

Jeep Wrangler Flattop este un model cu o imagine destul de „nervoasa”, cu anvelope Mickey Thompson (rotile avand un diametru de 37 inch), cu un finisaj exterior metalic si accente de culoare maro, cu lumini LED si cu piele Katzkin pentru scaune.

Jeep Wrangler Slim este ultimul concept din seria celor care au fost prezente la Moab Easter Jeep Safari, acesta beneficiind de un V8 de 3.6 litri, de jante de 17 inch, de o grila frontala de culoare neagra, de o capota in aceeasi nuanta, de lumini LED, de anvelope Rubicon si de un kit de ridicare Mopar de 2 inch.

In rest, noroi sa fie… 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu