Bentley Continental GT de la Anderson Germany

bentley_continental_gt_anderson_germany

Tunerii de la Anderson Germany s-au ocupat si de Bentley Continental GT, model pe care l-au prezentat nu cu mult timp in urma.

Si cum era de asteptat, au modificat si motorizarea, dar si diverse chestiute ce tin de interior si exterior. Ca sa incepem cu ce intereseaza cel mai mult, va spun ca W12-le de 6.0 litri vine cu o herghelie crescuta de la 575 CP la 680 CP, insa, ca totul sa functioneze asa cum trebuie, tunerii au schimbat si jantele care masoara 22 inch si sunt incaltate cu anvelope 265/30-22 fata si 295/25-22 spate, dar si sistemul de franare, care acum este unul de inalta performanta.

Fibra de carbon isi face simtita prezenta la capota, la prelungirea spoilerului frontal, la pragurile laterale, la spoilerul spate, la difuzor si la portbagaj. Pe praguri o sa mai vedeti si cate 5 lumini LED pentru fiecare parte, in timp ce finisajul exterior primeste un gri Hyper Gloss Metallic.

Baietii de la Anderson mai pun la dispozitia clientilor si un kit din fibra de carbon pentru interior, tot aici fiind prezent si un nou volan, dar si lumini LED pentru podea, finisaje din piele si Alcantara, sau un nou sistem audio cu subwoofer si amplificator.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu