Acura MDX 2014 vine la New York

acura_mdx_concept

Indiferent ca discutam despre versiunea front-wheel-drive, indiferent ca vorbim despre cea all-wheel-drive, noul Acura MDX 2014 o sa fie prezent la Salonul Auto de la New York.

Mai intai a fost (cam ca orice model) un concept. Insa acum avem o versiune cu blocuri optice ascutite, cu o grila frontala proeminenta si cu o noua platforma, despre care se spune ca este imbunatatita in ceea ce priveste atat „prestatia” pe sosea, dar si in ceea ce priveste spatiul interior.

V6-le i-VTEC de 3.5 litri beneficiaza de tehnologia Variable Cylinder Management, insa compania a refuzat pentru moment sa dezvaluie prea multe specificatii. Cu toate astea, toata lumea asteapta undeva la cel putin 310 CP si un cuplu de 368 Nm, sistemul FWD fiind folosit in standard, iar cel AWD fiind optional.

La fel de prost stam si la informatiile ce tin de sistemele de siguranta sau design, compania spunand doar ca vor folosi blocuri optice LED si ultima generatie AcuraLink Connectivity System. Iar la partea de siguranta e posibil sa avem a Multi-Angle Rearview Camera, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Information si Forward Collision Warning/Lane Departure Warning.

Ce-o sa fie pana la urma, vedem…

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu