Fiat 500 Tender2 de la Castagna Milano

500_tender2_castagna_milano

Ideea nu e ca avem un Fiat 500 Tender2 facut de Castagna Milano. Ideea e ca avem un american care a dat 104.000 de dolari pe el… πŸ™‚

Asa-i ca nu v-ati gandit vreodata ca un Fiat poate ajunge la o asemena valoare? Asa-i ca nu v-ati gandit ca un Fiat poate fi complet echipat si pregatit pentru o plimbare pe plaja? Cu dus, cu sampanie, cu tot felul de elemente de lux, exact ca un iaht?

Ei bine, Castagna Milano s-a gandit la asta. Si a facut ce vedeti in imagini. Chiar daca modelul a fost prezentat in 2008 si acum primeste niscaiva modificari (adica e un fel de facelift), unui american i-a placut si a dat dat pe unicat suma despre care va spuneam mai sus.

Usile au fost inlocuite cu intrari facute din lemn, au fost adaugate doua bucati touchscreen pentru fiecare (sofer si pasager), a fost adaugat un frigider, dar si dusul de rigoare, totul fiind facut, dupa cum spune compania, cam in 2.000 de ore de munca.

La partea din spate a fost adaugata un fel de scara care poate fi actionata electronic, copii avand un acces mai usor la interior, plus ca a fost creat un set de bagaje special facut pentru acest model.

Iar faptul ca un american a dat atatia bani pentru un astfel de model, nu poate insemna decat ca Fiat poate reusi si pe piata din Statele Unite… πŸ™‚

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in cotninuare

Author: Sorin Grumazescu