Tuning pentru Dacia 1310 – Design semnat Ciprian Andrus

dacia_1310_tuning_ciprian_andrus

Sunt sigur ca stiti cine e Ciprian Andrus. Si daca nu stiti, va rog sa-mi permiteti sa va spun eu. Este cel despre care v-am mai vorbit atunci cand va prezentam un Ford Cobra Snakehead Concept, un Honda Pegasus, un Hummer HB si un Mazda RX-Z.

Desi, asa cum spune si el, poate suna ciudat un tuning pentru batrana noastra Dacie 1310, mie nu mi se pare. E o masina pe care multi am folosit-o, e o masina despre care se poate spune fara nici cea mai mica umbra de indoiala ca a facut istorie in Romania. Multi ani…

Si uite-asa, designer-ul nostru a vrut sa aduca un omagiu unui model atat de binecunoscut. Si bine a facut… Pentru ca masina asta merita! Asa… cu bune, cu rele… Multi dintre noi am folosit-o, pentru multi dintre noi a fost prima masina, pentru multi dintre noi a fost „bijuteria” care ne-a dus si ne-a adus acolo unde am avut nevoie. Chiar si cu un jiclor suflat, cu un ciorap de dama care inlocuia o curea… cu multe alte improvizatii de care “avea nevoie”… 🙂

Chiar daca tuningul e unul, poate, de domeniul fantasticului, Ciprian spune: „Cand am inceput sa fac acest tuning virtual am pornit de la ideea de a aduce un asa zis omagiu pentru prima masina care am condus-o, care, buna sau rea, a fost prima mea masina :)”.

Inca o data, felicitari, Ciprian, pentru ceea ce faci! 🙂

Sursa Ciprian Andrus

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Tuning pentru Dacia 1310 – Design semnat Ciprian Andrus

  1. Este ireal 🙂 de frumoasa , ar fi fost un challenge mare sa fie transpus in realitate pe un model, ar fi fost omagiul suprem, insa chiar si asa, foarte reusit, felicitari !

Comments are closed.