Rolls-Royce Wraith 2014 a fost dezvaluit

rolls_royce_wraith_2014

Noul Rolls-Royce Wraith 2014 a fost prezentat zilele trecute la Salonul Auto de la Geneva.

Si daca e ceva care-mi place foarte mult, pe langa altele, acel ceva e dat de portierele care sunt cu deschidere inversa. Lasand la o parte acest aspect, masina este cu 130 mm mai scurta, cu 40 mm mai lata si cu 43 mm mai joasa decat Ghost-ul pe care deja il stie toata lumea, ampatamentul fiind si el mai mic cu 183 mm.

La o prima privire, nu pare un four-seater, dar daca „deschideti” portierele, o sa vedeti 4 locuri individuale, cu piele de cea mai buna calitate, dar veti observa si un interior cu care ne-a invatat Rolls-ul pana acum, cu tot felul de elemente care tin de lux, cu elemente metalice si cu un plafon plin de stele. 🙂

Sub capota avem un V12, care ofera vreo 624 CP si un cuplu cu 800 Nm, motor cuplat la o cutie automata in 8 rapoarte, cutie „despre care se spune” ca foloseste un sistem GPS care-ti va spune daca treapta de viteza pe care o folosesti e cea potrivita pentru drumul pe care te afli.

Si, daca mai conta, sprintul 0-100 km/h este facut in 4.4 secunde… 🙂 Pretul? Undeva la 215.000 lire sterline, modelul urmand a fi disponibil in Marea Britanie incepand cu aceasta toamna.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu