Lancia Ypsilon S si Delta S de la Momodesign

lancia_delta_s_momodesign

Si cei de la Lancia s-au gandit sa aduca nu doua, asa cum vedeti in titlu, ci trei noi editii speciale la Salonul Auto de la Geneva. Toate cu „amprenta” celor de la Momodesign.

Primul model este Lancia Delta S, o versiune cu doua tonuri de culoare pentru exterior, cu jante de 18 inch, cu scaune imbracate in material textil si piele, cu elemente gloss si cu putin galben pe la indicatoarele de bord. Capota ascunde cam patru motorizari, mai exact un MultiJet de 1.6 litri si 120 CP, un TurboJet (TurboJet LPG) de 1.4 litri si 120 CP, plus un twin-turbo de 1.9 litri si 190 CP.

Urmeaza Lancia Ypsilon S, model care va fi lansat in cea de a doua jumatate a acestui an, si care aduce un finisaj exterior in doua tonuri de culoare, evacuare noua, jante de 15 sau 16 inch si scaune imbracate in material textil. Motorul? Fie un TwinAir de 0.9 litri cu 85 CP, fie un 1.2 litri cu 69 CP, fie unul MultiJet II, de 1.3 litri si cu 95 CP.

Nu in cele din urma, la standul Lancia de la Geneva va sta si un Ypsilon Elefantino, model cu accente nitel diferite fata de restul caroseriei, lucru care se vede la carcasele oglinzilor retrovizoare, la manerele portierelor si la capacele rotilor. Sigur ca mai avem si alte modificari, pe la volanul imbracat in piele, sau pe la scaunele „invelite” in material textil de culoare neagra.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu