Mercedes-Benz SLS AMG de la McChip

mercedes_benz_sls_amg_mcchip

MC700 se numeste pachetul pregatit de cei de la McChip pentru Mercedes-Benz SLS AMG, iar rezultatul arata intr-un mare fel… Arata perfect!

Imi place mult Mercedes-ul SLS AMG, insa ce au facut baietii de la McChip mi se pare de vis. Si nu vorbesc de ceea ce se ascunde sub capota… Vorbesc doar despre design-ul exterior si despre modificarile aduse de acestia.

Oricum, tunerii au pregatit patru stagii diferite pentru V8-ul de 6.2 litri de pe SLS AMG. Fiecare aduce ceva nou, fiecare aduce putin mai mult „nerv” si „culoare” pe jucaria celor de la Mercedes.

Si daca ar fi sa alegeti primele trei optiuni pentru model, intre altele veti primi o crestere a puterii de la 571 CP si 650 Nm la 680 CP si 770 Nm. Totul pentru, atentie, cado… cado… 69.900 euro. Hai… ca nu-i scump… :))

Daca mai aveti inca vreo 10.000 de euro disponibili, mai exact 9.099 euro, primiti si kit-ul pentru stagiul 4, puterea maxima ajungand la 706 CP, iar cuplul la 793 Nm. Sunt sigur ca mai gasiti ceva maruntis in portofel… 🙂

Si daca va uitati si la banutii aruncati in actuala masina pe care o aveti, stiu clar ca mai gasiti 12.999 euro pentru suspensia hidraulica, dar si 6.000 de euro pentru folia exterioara in doua tonuri de culoare…

Scump… Foarte scump… Dar rezultatul, asa cum spuneam, arata uimitor… Uimitor…

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu