Citroen DS3 Red Special Edition – Editie speciala pentru UK

citroen_ds3_red_special_edition

A venit 2013, au venit si cei de la Citron cu noua editie speciala. Si tare se mai potriveste cu perioada asta din an… Este vorba despre Citroen DS3 Red Special Edition. Pacat ca este disponibila doar pentru Marea Britanie… 🙂

Bazele celor doua versiuni sunt DStyle si DSport, niveluri de echipare pe care, probabil, deja le stiti. Ce nu stiti sunt preturile pentru cele doua noi modele: unul ajunge la 15.655 lire sterline, celalalt, 18.060 lire sterline.

Modelul este disponibil fie cu finisaj Polar White, fie cu unul Perla Nera Black, ambele beneficiind de accente de culoare rosie si la exterior, si la interior. Aceste accente se vad pe grila, pe acoperis, pe carcasele oglinzilor retrovizoare, pe bord si pe manerele portierelor.

Mai avem jante de 16 sau 17 inch, fie de culoare alba, fie negre, oglinzi electrice incalzite, iar pentru interior, constructorul a pregatit conexiune Bluetooth si USB, un sistem audio Hi-Fi si senzori de parcare.

Nu in cele din urma, motoarele disponibile vor fi VTi 120 si e-HDi 90 diesel. Asta pentru Citroen DS3 DStyle Red, pentru ca DSport Red va avea un THP 155 cuplat la o cutie manuala in sase rapoarte, sau un e-HDi 115 Airdream.

Frumusele, nu? 🙂

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu