Jeep Wrangler Rubicon 2013 10th Anniversary Edition – Imagini si mici detalii

jeep_wrangler_rubicon

Nu stiu daca ati stiut pana acum, dar de vreo 10 ani, cei de la Jeep lanseaza o versiune Rubicon pentru Wrangler-ul pe care multi ar vrea sa-l aiba in curte, un off-roader in toata puterea cuvantului, un off-roader care nu lipseste din niciun club de off-road din tara asta si din lume.

Ce spun cei de la Jeep despre Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition? Spun ca este cel mai „potent” Wrangler produs vreodata. De ce? In primul rand pentru ca avem atat versiunea in doua portiere, cat si cea Wrangler Unlimited in patru portiere. Apoi, pentru ca ambele versiuni vor fi disponibile cu un V6 de 3.6 litri, care dezvolta 285 CP si 353 Nm, transmisia folosita fiind una manuala in sase rapoarte sau, optional, una automata in 5 trepte.

Transmisia despre care va spuneam lucreaza impreuna cu sistemul 4WD si cu diferentialele „din dotare”, dar si cu jantele de 17 inch incaltate cu pneuri BF Goodrich KM2.

Si pentru a-ti lua ochii, cei de la Jeep mai adauga scaune imbracate in piele rosie, cusaturi de aceeasi culoare pentru pielea de pe volan si pentru cea de pe consola centrala, plus diverse elemente argintii pentru prizele de aer din interior si pentru volan.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Jeep Wrangler Rubicon 2013 10th Anniversary Edition – Imagini si mici detalii

Comments are closed.