Ferrari F12berlinetta de la Novitec Rosso

ferrari_f12berlinetta_novitec_rosso

Sigur ca nu e pentru prima oara cand cei de la Novitec Rosso iau in „garajul” lor un Ferrari si-l modifica. De aceasta data este vorba despre F12berlinetta.

Ce avem „in stare pura”? Avem un coupe in doua portiere, cu un motor V12 de 6.2 litri, care dezvolta 740 cai putere si un cuplu de 690 Nm. Cu ce iese dupa ce baietii de la Novitec Rosso isi baga „nasul” sub capota? Cu vreo 763 CP la 8.500 rpm si cu un cuplu de 703 Nm la 6.300 rpm. Nu, cresterea vitezei maxime nu e impresionanta, da’ e ceva… 345 km/h de la 340 km/h.

Arcurile noi coboara garda la sol cu 40 mm, dar exista si un sistem de ridicare pentru puntea fata, sistem care poate ridica partea frontala tot cu 40 mm, totul pentru a putea trece pentru diverse obstacole (cum ar fi pragul garajului).

Iar jantele de 21 inch fata si 22 inch spate, anvelopele Pirelli, diversele elemente din fibra de carbon sau pielea si Alcantara, sunt doar cateva dintre noutatile celor de la Novitec. Plus ca tunerii mai promit si un kit aerodinamic la care inca lucreaza.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu