Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster a fost dezvaluit

lamborghini_aventador_lp_700_4_roadster

Cred ca era timpul pentru Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster sa-si arate „coarnele”… Da, chiar daca nu avem un acoperis operabil electronic, tot trebuia sa-si arate fata. Spun asta pentru ca noul Roadster de la Lamborghini vine cu un top care poate fi dat jos doar manual. 🙂 Chiar si asa, constructorul spune ca este foarte usor de operat, dar vorbeste si despre faptul ca masina, multumita acestui acoperis, pierde in greutate cam 6 kilograme.

Odata cu lansarea acestui model avem si mai multe culori pentru finisajul exterior, intre care vedeti si versiunea Azzuro Thetis, dar si jante noi din aliaj, jante care masoara 20 inch pentru fata si 21 inch pentru spate.

Nu avem foarte multe modificari pentru interior. Daca ar fi ceva de mentionat, singurul lucru ar fi tapiteria Sabbia Nefertem din piele. In rest totul este asemanator cu versiunea coupe.

Sub capota avem un V12 de 6.5 litri, un motor aspirat natural, care dezvolta 700 CP si care lucreaza impreuna cu o transmisie semi-automata, puterea ducandu-se catre toate cele patru „roate”.

Desi ma asteptam ca Roadster-ul sa fie putin mai „lenes” decat Coupe-ul, se pare ca nu-i asa… Sprintul 0-100 km/h este facut in 3.0 secunde (cu 0.1 secunde mai putin decat coupe-ul), in timp ce viteza maxima ajunge la 350 km/h.

Pretul? In functie de piata in care poate fi comandat (pentru ca poate fi comandat cam in orice tara din lumea asta), pretul este de aproximativ 300.000 euro. Deci?! Banu’ jos… 🙂

Mai multe filmulete si imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster a fost dezvaluit

Comments are closed.