Hyundai Veloster Street Concept a debutat la Australian Motor Show

hyundai_veloster_street_concept

Anul trecut, prin Octombrie, la Australian Motor Show a debutat un concept care mie imi place foarte mult. Sigur, si culorile folosite pentru finisajul exterior sau pentru materialele folosite la interior fac sa-mi placa masina asta. Si se numeste Hyundai Veloster Street Concept.

Conceptul este bazat pe modelul de productie, insa, evident, i-au fost aduse destul de multe modificari pentru a-l putea denumi concept. Si pentru asta, cei care „au pus mana la treaba”, sunt baietii de la Concord Customs. Daca mai era cazul sa va spun, desi vedeti foarte bine din imagini, finisajul exterior este un gri mat, insa este nsotit de putin portocaliu, lucru care-l face sa iasa in evidenta. Apoi avem praguri laterale, un difuzor spate, spoilerul frontal, plus jantele Tenso R V1 de 18 inch.

Asa cum va spuneam, pentru interior au fost folosite aceleasi nuante ca la exterior, insa acesta mai primeste si un sistem audio care „scoate” un total de 8.650 watt.

Tuningul nu se opreste aici. Mai avem o noua evacuare, un intercooler, un filtru de aer nou, un sasiu modificat, suspensii noi si un sistem de franare nitel upgradat.

Simpatic, asa-i? In sensul ca mi-ar placea sa vad asa ceva pe sosele… 🙂

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu