Cupa GTC 2012 incepe – La Sarata Monteoru, Buzau

Tiiii, ca repede mai trece timpul… Acum 4 luni va anuntam ca in Octombrie urmeaza sa aiba loc una dintre cele mai interesante competitii auto din Romania: Cupa GTC. Iata ca a venit momentul si a inceput. Astazi… Este singura competitie auto din calendarul competitional 2012 din zona Buzaului si este organizata de clubul GTC MotorSport.

Unde are loc? In statiunea Sarata-Monteoru si este o cupa care se desfasoara conform Regulamentului Comisiei Nationale de Off-road (C.N.O.R.), dar si al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

Cam care ar fi programul? Pai vineri, pe 27 Octombrie, in intervalul orar 09.00 – 09.30 va avea loc la Hotel Casino din Sarata conferinta de presa Cupa GTC 2012, iar duminica, pe 28 Octombrie, incepand cu ora 11.00, se da startul trialului pentru Cupa GTC 2012, de la Pensiunea Paducel, accesul publicului fiind gratuit. Deci pentru cei din zona nu cred ca e de ratat. 🙂 Mai mult, Cupa GTC 2012 va fi transmisa in direct pe pagina de facebook GTCMotorSport.

Pentru cei interesati, fondul de premiere este undeva peste 10.000 euro, cu premii pentru toate cele 4 clase, dar si premii speciale. Acestea constau in accesorii 4×4 de buna calitate, partenerii competitiei fiind Pick Up, RUD Romania, Banner Romania, Fiskars, Delta si Monster. Acestia vor aduce, pe langa altele, Troliu Warn 9.5XP, proiectoare IPF, lanturi de competitie RUD, echipamente recuperare TJM, unelte Fiskars, baterii cu gel Banner, accesorii ARB si proiectoare cu led.

Nu in cele din urma, vreau sa-i mentionez pe sponsorii evenimentului, cat si pe partenerii media: GTC Auto, GTC Auto Shop, GTC MotorSport, Pick-Up, RUD, Banner, Fiskars, Dotz, Land Atelier, Monster Energy, Lex Protect, PR Atelier, Altfel Center, Samburesti, Today Advertising, Bucovina, AutoRolla, La motoare Club Lavric, General Print, Rox-Ana si Filmari Extreme.

Iar partenerii media sunt: RoRace.ro, AutoMod.ro, Travel Mix, AutoStiri.ro, Masini.ro, 123auto.ro, 4tunning.ro, Insport.ro, 4x4adventure.ro, E-rally.ro, EvenimenteAuto.ro, Extrem.ro, Forum Club 4×4, Turism Buzau si ZonaEnduro.ro.

Mai multe informatii gasiti pe GTC MotorSport.

Inca o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu