Mustang RTR 2013 – Imagini si detalii

Cel care a prezentat noul Mustang RTR 2013 a fost nimeni altul decat drifter-ul Vaughn Gittin Jr. Stiu sigur ca am mai spus-o, albul nu este culoarea mea preferata in cazul masinilor. Dar lui Mustang RTR ii sta bine in alb.

Ce gasim nou pe el? O prelungire spoiler frontal, praguri laterale revizuite, un difuzor spate, dungi pe caroserie, un eleron spate si jante de 20 inch incaltate cu anvelope Falken. Alaturi de toate astea, si manevrabilitatea a fost imbunatatita, baietii „mesterind” putin si la partea de suspensii.

Capota ascunde V8-ul de 5.0 litri, ajutat de un ECU revizuit, de un filtru de aer K&N si o evacuare sport noua. Rezultate? O crestere de 25 CP si de 81 Nm.

Doritorii pot alege din doua pachete de performanta: RTR Spec 1, care costa 6.250 dolari, fara pragurile laterale si fara difuzor, insa cu kit-ul pentru suspensii si evacuarea sport, dar si RTR Spec 2, care costa 11.995 dolari si care contine tot ce am spus mai sus, inclusiv sistemul Ford Racing, fie cu 525, fie cu 624 CP.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mustang RTR 2013 – Imagini si detalii

Comments are closed.