Trei propuneri Ford Mustang pentru SEMA

Cei de la Ford au dezvaluit 3 modele Ford Mustang, ca propuneri pentru competitia SEMA Mustang Build Powered by Women. Da, este o competitie in care si femeile arata ca pot avea idei in ceea ce priveste design-ul.

Primul este High Gear Mustang si apartine lui Jennifer Seely. Din ce s-a inspirat? Din tot ce inseamna bijuterii, haine de lux si arhitectura. Este si modelul care mie-mi place cel mai mult din cele trei. 🙂

Cel de al doilea este Fast Metal Mustang, designer-ul fiind Theresa Contreras. La ce s-a gandit? La un finisaj exterior in doua tonuri de culoare, o grila plasa si jante noi.

Ultimul este Chromatic Mustang, un model cu influente din cultura pop si street art. In rest, o caroserie cromata, jante azurii si dungi contrastante, care se intind pe toata lungimea masinii.

Pentru moment inca se voteaza, cei de la Ford asteptand sa vada care dintre versiuni va fi cea mai interesanta. Castigatorul va fi „transformat” intr-un concept care va ajunge la SEMA Motor Show 2012, urmand ca mai apoi, sa fie scos la licitatie pe eBay.

Sursa WCF

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu