Peugeot 301 compact sedan a fost dezvaluit

Desi va fi prezent in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris, cei de la Peugeot au tinut sa prezinte mult inainte primele imagini si detalii cu noul lor Peugeot 301 Compact Sedan.

Masina masoara 4.440 mm lungime (ampatament de 2.650 mm), are un portbagaj cu o capacitate de 506 litri, iar ideea francezilor a fost de a oferi un vehicul care „sa se muleze bine” indiferent de tara unde va fi vandut si indiferent de conditiile climatice. Apropos de asta, noul 301 va fi fabricat in Spania, urmand a fi comercializat in Turcia, Rusia, Ucraina, Grecia, cateva state din Africa si tarile din America Latina.

Gama de motoare cuprinde entry-level-ul VTi de 1.2 litri cu 71 CP, un HDi de 1.6 litri cu 92 CP si un VTi tot de 1.6 litri, dar care va dezvolta 115 CP, transmisiile folosite fiind fie manuale, fie automate.

Cei mai spun cei de la Peugeot? Ca desi nu va fi un model extrem de scump, nu vor lipsi echipamente ce tin de confort, aici amintind doar clima, sistemul audio cu mp3, cel Bluetooth si conexiunea USB, asistenta la parcare si deschiderea portbagajului prin telecomanda.

Si n-arata rau deloc… 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Peugeot 301 compact sedan a fost dezvaluit

Comments are closed.