Mercedes-Benz Viano Vision Diamond – Imagini si mici detalii

Inca un van Mercedes-Benz dedicat celor care-si permit un astfel de model. Se numeste Mercedes-Benz Viano Vision Diamond si a fost prezentat la Salonul Auto de la Beijing.

Nu cred ca mai e cazul sa va spun ca totul tine de lux, din aceasta „categorie” facand parte cele doua culori de exterior, grila sport, jantele noi, bara fata si blocurile optice redesenate, dar si interiorul, cu geamurile fumurii, cu geamul care separa soferul de restul masinii, plus sistemul Magic Sky Control, cel care permite pasagerilor sa modifice luminile interioare in functie de dorinta fiecaruia.

Tot in interior, scaunele fata sunt imbracate in piele de culoare neagra, in timp ce partea din spate, cea unde vor sta „vedetele”, beneficiaza de culoarea Porcelain White, indiferent ca vorbim despre scaune, covorase, centuri de siguranta sau orice altceva. 🙂

Tot la partea din spate, cei doi pasageri au la dispozitie scaune ventilate/incalzite si cu functie de masaj, loc pentru sampanie si pahare, dar se vor bucura si un sistem audio Bang & Olufsen.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mercedes-Benz Viano Vision Diamond – Imagini si mici detalii

Comments are closed.