Citroen DS5 a ajuns in Romania

Este cel de al treilea model al liniei DS si se numeste Citroen DS5. Si a ajuns in Romania.

Saptamana trecuta a fost prezentat noul model francez, unul care se adreseaza persoanelor dinamice, moderne, un model care apartine oarecum segmentului premium si care reuseste sa inglobeze tehnologie si creativitate intr-un vehicul vizionar.

Ce gasim pe noul DS5? Pe langa altele, ceea ce se cheama Creative Technologie, tehnologia full-hybrid diesel, Hybrid4, care aduce 200 CP, tractiune integrala si emisii de CO2 de doar 99 g/km.

Nivelurile de echipare disponibile? Trei la numar: Chic, So Chic si Sport Chic. Sa vedem ca aduce fiecare in parte, evident, pe langa standard. Chic vine cu tot ce inseamna ABS, REF, ESP, ASR, clima automata bizonala, airbag-uri frontale laterale si cortina, asistenta la pornirea in panta, functia Follow Me Home, cotiera centrala cu sistem de racire, oglinzi incalzite, tetiere reglabile si tapiterie Armucara Mistral.

So Chic primeste conexiune Bluetooth, un ceas analog in consola centrala, oglinzi rabatabile electric, pavilion panoramic, ornamente metalice pentru praguri si manerele portierelor in culoarea caroseriei.

Nu in cele din urma, Citroen DS5 Chic primeste Head-Up Display, faruri xenon, scaune reglabile si incalzite, sistem de navigatie eMyWay, camera video pentru marsarier, volan imbracat in piele si alte maruntisuri de genul covoraselor. πŸ™‚

Preturi? Incep de la 26.900 euro pentru versiunea e-HDi 115 Airdream Chic, ajungem la HYbrid4 So Chic care costa 36.650 euro, ultimul fiind HYbrid4 Sport Chic, care costa nu mai putin de 40.650 euro. De cealalta parte, benzinarii pornesc de la 28.900 euro pentru THP 155 Chic, varful fiind la THP 200 Sport Chic, care are un pret de 35.800 euro.

Si daca vreti sa va “jucati” putin cu noul Citroen DS5, aveti la dispozitie un micut site. πŸ™‚

Sursa Citroen

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Citroen DS5 a ajuns in Romania

Comments are closed.