Mercedes G-Class si G65 AMG 2013 – Imagini si mici detalii

Va spuneam atunci cand va prezentam noul Mercedes-Benz GLK Facelift 2013, ca intr-o imagine, timid, aparea si noul Mercedes G-Class. Iata-l acum in toata splendoarea. Nu in iarba, dar cui ii place, tot splendoare e. πŸ™‚ Si avem si varianta AMG.

Nu, nu sunt multe modificari, insa vedem lumini de zi LED, oglinzi retrovizoare noi, iar in cazul AMG-ului, bare nitel modificate si cu prize de aer mai mari, etriere de culoare rosie si jante de 20 inch.

Interiorul primeste ceva mai multa atentie, cu instrumentar de bord modificat, o consola centrala redesenata, un display TFT, plus un ecran color exact deasupra consolei, cel din urma fiind parte integranta din sistemul Online COMAND.

G63 AMG ar cam fi primul G-Class cu un V8 bi-turbo de 5.5 litri. Si dezvolta 544 CP si un cuplu de 760 Nm. Plus ca e ajutat de sistemul start/stop. Asta nu inseamna ca nu se poate alege si un V12 de 6.0 litri, tot bi-turbo, insa care dezvolta 612 CP. Pretul pentru acesta? Undeva la 264.180 euro.

Vine G500, care va fi disponibil atat in versiunea β€žnormala”, cat si in cea long-wheel-base, iar ultimul, ar fi G-ul 350 BlueTEC, care foloseste un motor de 3.0 litri si care este cel mai ieftin din gama. Doar 85.311 euro… πŸ™‚

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Mercedes G-Class si G65 AMG 2013 – Imagini si mici detalii

Comments are closed.