Toyota’s Prius+ – Imagini si mici detalii

Ce este Toyota Prius+? Pai ce sa fie… Un Prius, dar care are un plus. Ce are in plus? Doua locuri. Adica este un model cu 7 locuri.

Modelul va fi lansat in Marea Britanie in luna iulie a acestui an, pretul fiind de 26.195 lire sterline. Este bazat pe versiunea americana Prius V si beneficiaza de cel de al treilea rand de scaune, care sunt destinate copiilor. Si tot ca un plus, bateriile litiu ion sunt mai eficiente si sunt pozitionate in consola centrala.

Daca toate scaunele sunt ocupate, sta cam rau la partea de spatiu in portbagaj (200 litri), insa, daca al treilea rand de scaune e strans, capacitatea creste pana la 505 litri.

Si cum sunt doua versiuni, cei de la Toyota spun asa: Prius+ T4 vine cu un consum de 4.1 litri/100 km si emisii de CO2 de doar 96 g/km, in timp ce T Spirit ajunge la 4.4 litri/100 km si emisii de CO2 de 100 g/km.

Si, printre altele, mai avem jante de 16 inch, camera video pentru marsarier, head-up display, lumini de zi LED, clima, toate pentru T4, iar pentru T spirit, jante de 17 inch, navigatie si scaune imbracate in piele.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Toyota’s Prius+ – Imagini si mici detalii

Comments are closed.