Lincoln MKZ 2013 a fost dezvaluit

A fost prezentat ca si concept la salonul Auto de la Detroit, acum iata-l si in varianta de productie, iar la dealeri va ajunge catre sfarsitul acestui an. Si se numeste Lincoln MCZ 2013.

Foarte putine modificari fata de concept. Si avem de a face cu un plafon panoramic retractabil, un sistem infotainment Ford Sync cu MyLincoln Touch, iar la partea de siguranta, Lincoln Drive Control, collision warning, sistemul Lane Keeping Assist si opt airbag-uri.

Trei trenuri de rulare vor sta la dispozitia clientilor. Primul este un EcoBoost, de 2.0 litri, cu 243 CP si 366 Nm, iar cel de al doilea, un V6 de 3.7 litri, care dezvolta 304 CP. Ambele lucreaza impreuna cu o cutie automata in sase rapoarte, plus padelele de rigoare. Si sunt disponibile ambele sisteme, adica all-wheel-drive, cat si front-wheel-drive.

Avem de toate pentru toti, deci o versiune hibrid nu putea lipsi. Propulsorul de 2.0 litri in patru cilindri, impreuna cu electricul de serviciu, dezvolta un total de 191 CP si un cuplu de 175 Nm. Plus ca sistemul e ajutat de o transmisie CVT si de sistemul FWD. 🙂

Sursa WCF

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Lincoln MKZ 2013 a fost dezvaluit

Comments are closed.