Fisker Atlantic – Imagini, detalii si video

A fost Karma, a venit momentul pentru inca un „fratior” in familia Fisker. Este noul Fisker Atlantic si a fost prezentat in premiera zilele trecute la Salonul Auto de la New York.

Pana una-alta, e doar un prototip, urmand sa ajunga si pe linia de productie. Da’ mai este pana atunci. Si cum compania nu prea a vrut sa dea multe detalii, se barfeste ca pretul ar putea ajunge pe la 50.000 de dolari.

Insa se stie ca este un plug-in hibrid, exact ca si Karma. Soferul are posibilitatea sa comute pe modul electric sau pe benzina, evident, pentru a „tine din scurt” incarcarea bateriilor litiu-ion atunci cand este nevoie. Surpriza mare e ca desi Karma foloseste un 2.0 litri de la GM, Atlantic va primi un 2.0 litri turbo, in patru cilindri, de la… BMW. 🙂

In standard masina va folosi un sistem rear-wheel-drive, insa cei de la Fisker spun ca vor pune la dispozitia doritorilor si un sistem all-wheel-drive. Nici dimensiunile nu se stiu, dar se spune despre aceastea ca ar fi comparabile cu ale lui Audi A5 Sportback.

In rest, alte detalii, mai aproape de data lansarii modelului de productie. Preturile, tot atunci. Oricum, imi place ce vad. 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu