Jeep a dezvaluit noile concepte pentru Moab Easter Safari

Toate sunt simpatice, toate arata bine, toate sunt puternice. Si sunt noile concepte Jeep pregatite pentru Moab Easter Jeep Safari 2012.

Primul este Grand Cherokee Trailhawk, un model cu un finisaj exterior de culoare alba, dar si niscaiva accente de culoare rosie. In rest, carlige de remorcare fata/spate, geamuri fumurii, jante de 18 inch si anvelope Goodyear Wrangler SilentArmor.

Urmeaza Wrangler Apache, modelul care-mi si place cel mai mult. Un V8 HEMI de 6.4 litri „arunca” vreo 477 CP si un cuplu de 637 Nm. Ca sa nu va povestesc eu despre cam ce e pe el, uitati-va in imagini. Si desi modelul nu este unul de productie, kit-ul de copnversie pentru motor va fi disponibil din aceasta vara.

Mighty FC sunt convins ca e pe atat de mighty pe cat pare. 🙂 Aminteste de Forward Control, model construit intre 1956 si 1965, este bazat pe Wrangler Rubicon si primeste cateva componente din kit-ul de conversie Mopar JK-8. Printre altele, scaune imbracate in piele, jante de 17 inch si pneuri off-road de 40 inch.

De cealalta parte, J-12 este tot „de inspiratie” clasica, cu o imagine imprumutata de la Gladiator-ul din 1960. In esenta, nu e altceva decat un JK-8 (dar nitel mai mare) chiar daca a primit modificari frontale sau blocuri optice restilizate.

Pe Wrangler Traildozer as putea sa-l asez pe locul 2 in topul preferintelor. Este dezvoltat impreuna cu American Expedition Vehicles si beneficiaza de un V8 HEMI de 6.4 litri, de bare heavy-duty, winch-ul de rigoare, plus pneuri Mickey Thompson Baja Claw de 37 inch.

Ultimul este Jeep Wrangler Rubicon Mopar, un concept mai „cumintel”, cu modificari care tin de off-road. Intre ele, barele fata/spate, nelipsitul winch pentru astfel de „calatorii”, dar si anvelopele de 35 inch de la Goodyear.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu